NBA jokić zubac
Twitter: Jokić

O Nikoli Jokiću se i dalje priča, a temu je podgrijao upravo njegov otac svojom najnovijom izjavom.

Umor, trudnoća supruge, ili nešto treće. Tek, Nikolu Jokića nećemo ovog ljeta gledati u dresu reprezentacije Srbije, čak ni na Olimpijskim igrama.

– Odbijao sam mnoge novinare koji su me zvali da pitaju… Moj stav je da mi kao porodica ne pričamo. Ima tri-četiri stvari koje su uticale na njegovu odluku. Klub njemu ne može da zabrani da igra za reprezentaciju, ali isto kaže ako ikako možeš mjesec dana da ne uzimaš loptu u ruke, nemoj da ideš u salu, mjesec dana se mentalno i fizički oporavi. On bi već sad morao da bude na pripremama i ne bi ispoštovao jedan dio – rekao je Branislav Jokić u emisiji “Kec na 11” na TV K1.

Naveo je i ostale razlog zbog kojeg se Srbija podigla na noge.

– Drugi dio je mentalno stanje, gdje je on meni rekao: “Tata, mene sve živo boli. Jednostavno ne mogu”. Kada u glavi nisi spreman, teško ćeš nešto da pružiš na terenu! – a onda je Branislav dodao i najljepšu stvar na svijetu u životu svakog čovjeka.

– Treća velika stvar, najljepša, treba da postane otac. Posle toga treba da se vrati u Ameriku da mu se žena tamo porodi zbog raznih stvari, da ne objašnjavam. Snajka ne smije da ljeti avion kasnije, znači moraju da idu ranije…. To su sve te stvari. Neka to razumije kako ko hoće. Njegova odluka je takva i mi smo tu da ga podržimo!

Kako kaže, odavno su se navikli na negativne komentare.

– Uvijek ima normalnih ljudi i onih kojima sve smeta u državi – zaključio je Jokić stariji.

3 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име