Vlada Jovanović
Vlada Jovanović trener košarkaša Mege, nakon potaza od Partizana (98:88) smatra da krajnji rezultat meča nije ralan odraz igre oba tima, rekao je novinarima nakon meča.

Rekao bih da je bila jako dobra utakmica, vrlo interesantna za gledanje. Ipak, ne bih rekao da krajnji rezultat realan odraz igre oba tima. Ono čega smo se pribojavali u pripremi, to se i ostvarilo. U djelovima utakmice kad smo uspjeli da iskontrolišemo skok u napadu i kontranapad rivala, i kada nismo gubili lopte i igrali kontrolisano u napadu, imali smo dobru utakmicu. Ali, kada je rival ofanzivnim skokom dolazio do drugog napada, koje su uglavnom završavali trojkama, izgubili smo ritam“, kazao je Jovanović.

Zatim nastavio:

Nismo uspjeli da uspostavimo dobru odbranu, jer igrači koji su naši nosioci su previše brzo ušli u faulove. Ako se ne varam, pet igrača su imali po tri lične greške u prvoj polovini treće četvrtine, što je bilo mnogo za ovu rotaciju koju posedujemo. Čestitam mojoj ekipi na dobroj utakmici, idemo dalje“, izjavio je Jovanović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име