Jovanović: Čestitam mojoj ekipi na dobroj igri!

U trećoj utakmici polufinalne serije KLS Mega je savladala Partizan i plasirala se u finale ovog takmičenja, prvi put u istoriji. Košarkaš pobjedničkog tima Marko Simonović nije krio zadovoljstvo nakon utakmice, a trener Vladimir Jovanović je poželio Partizanu sve najbolje.

“Čestitao bih ekipi Partizana na fer i korektno igri u sve tri utakmice. Pokazali su kvalitet. Dobro znamo kakav je Partizan protivnik. Ove godine nisu imali sezonu kakvu su očekivali, ali oni uvjek igraju na vrhunskom nivou tako da sam ponosan na svoje saigrače. Pokazali smo da imamo karakter i da možemo da igramo sa svima”, rekao je Simonović.

Jovanović je rekao da je njegova ekipa bila konstantna u toku cijelog meča. 

“Pridružio bih se čestitkama, koje je Marko uputio Partizanu. Stvarno im želim sve najbolje. Mislim da su tri utakmice bile veoma kvalitetne, tvrde, prave takmičarske. Partizan je tim koji je pravljen za Evropu i u najavi svakog meča sam isticao koliko je bitno da budemo fizički na nivou Partizana.

Onog trenutka kada to nismo bili, oni su to znalački koristili. Ovog puta smo mnogo bolje počeli meč nego što je to bio slučaj u drugoj utakmici u kojoj smo se posle prvih par kontakata povukli. Večeras smo ipak odgovorili čvrstinom, odigrali 40 minuta bez velikih padova što je, moram reći, za nas veliko iznenađenje.

Mi umijemo da zablistamo, ali i da imamo prazne minute koji su nas ove godine često koštali poraza. Ovu utakmicu smo odigrali od početka do kraja veoma dobro. I sve četiri četvrtine smo dobili.Nadskakali smo ekipu Partizana koja je po tome prepoznatljiva. Uz ovaj procenat šuta i strpljenje koje smo imali u poslednjih pet, šest minuta, mislim da smo zasluženo dobili.” rekao je Jovanović, zatim nastavio.

Čestitao bih mojoj ekipi na dobroj igri. Plasman u finale je nagrada i nadam se podstrek za ove mlade momke da radom, predanošću i požrtvovanjem za Megu mogu da naprave velike stvari”, završio je Jovanović

3 Komentara

  Partizan ide stopama Cibone, Jugo plastike i Bosne. Nema tu povratka na stare grane.

  Odgovori

  Ali ni 70 poena ne mogu da ubace slaboj Megi. Kakav cirkus od kluba.

  Odgovori

  Sad neka igraju Cipiripi preko wild card-a ako ih nije sramota.

  Odgovori

Postavi odgovor