Jovanović
Izvor: Twitter
Trener Mege Vladimir Jovanović je istakao pred utakmicu protiv Krke da njegova ekipa treba da prazne minute u igri smanji na minimum.

Mega dočekuje Krku u nedeljnoj utakmici regionalnog šampionata i to će biti 15. okršaj te dvije ekipe. Mega je do sada slavila osam puta, a Krka šest.

„Dolazi nam tim koji u prva dva kola ima polovičan učina i koji je odigrao veoma dobru utakmicu protiv Mornara u Novom Mestu. Krka u svom sastavu ima veoma iskusne igrače, prije svega Stipčevića koji je glavna opcija u njihovom napadu. Mi moramo da budemo okrenuti sebi, na ono što radimo svih 40 minuta. Ove sezone smo u stanju da prikažemo dva potpuno različita lica i to na jednoj utakmici. Bitno je da na utakmicu dođemo spremni, da budemo na najvišem mogućem energetskom nivou jer to Krka zaslužuje, a nakon toga i da idejno budemo dobri u što dužem periodu“, izjavio je trener Mege.

Krilo Mege Nikola Jović je istakao da ih čeka teška utakmica.

„Očekuje nas teška i zahtevna utakmica. Mnogo bi nam značila ova pobjeda, pogotovo poslije poraza u produžetku od Cibone. Krka je u prošlom kolu pobjedila jakog protivnika i sigurno dolaze sa visokim samopouzdanjem na ovu utakmicu. Ukoliko budemo čvrsti i koncentrisani u odbrani tokom cijele utakmice, vjerujemo da možemo da dođemo do još jedne pobjede na domaćem terenu“, rekao je Jović.

Utakmica će se zbog poznate situacije za pandemijom Kovid 19 i u skladu sa propisima, odigrati u ograničenom kapacitetu u Hali sportova Ranko Žeravica, uz poštovanje svih zdravstvenih mjera.

Utakmica je na programu u nedelju od 12 časova.

4 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име