megi
ABA: Jovanović
Trener košarkaša Mege Vladimir Jovanović rekao je danas da njegova ekipa mora da bude koncentrisana i da se nada da će pružiti dobar otpor Crvenoj zvezdi.

“Moramo biti koncentrisani, ne smijemo dozvoliti Crvenoj zvezdi da iz naših izgubljenih lopti trči i da ima drugi napad poslije skoka. Utakmicu ćemo shvatiti na pravi način, kao izazov da se takmičimo sa igračima koji se takmiče na najvišem mogućem nivou u Evropi. Nadam se da ćemo pružiti dobar otpor i igrati pravu utakmicu svih 40 minuta”, rekao je Jovanović u najavi utakmice.

Mega će u ponedjeljak od 18.00 gostovati Crvenoj zvezdi u 17. kolu ABA lige.

“Suvišno je pričati o kvalitetu Crvene zvezde koja se poslije prvog djela sezone pojačala na poziciji beka i centra, a poslije su se kompletirali poslije izostanaka nekoliko važnih igrača zbog povreda i koronavirusa. Znamo šta nas očekuje i šta odlikuje ekipu Zvezde, prije svega jako agresivna odbrana uz dosta kontakta na koju mi moramo da nađemo pravi odgovor. Svi ostali košarkaški elementi neće biti važni ako ne budemo uspeli na pravi način da odgovorimo igri u kontaktu koju Zvezda nameće, kako u odbrani, tako i u napadu”, kazao je Jovanović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име