igor jovović
izvor:twiter

Igor Jovović se vratio u ekipu sa kojom je počeo svoju uspješnu trenersku karijeru. Podgoričanin je stavio paraf na ugovor sa ekipom Miteldojčera do 2023. godine.

Jovović je 2016. godine preuzeo Mitldojčer, sa njim oborio rekord Pro A lige sa 35 pobjeda i vratio ga u Bundesligu. Igor je 2018. godine, postao šef stručnog štaba poljske Zielene Gore, potom je opet bio asistent Dejana Radonjića u Bajernu, da bi od leta 2020. do januara 2021. godine bio u Telekom Bonu.

Od tada je čekao pravu ponudu, a zatim je odlučio da se vrati u Mitldojčer.

Jako sam zadovoljan zbog kontinuiteta rada u ozbiljnoj zemlji kao što je Nemačka i jako kvalitetnoj ligi. Mitldojčer je klub u kojem sam proveo dve jako značajne godine u karijeri i zajedno smo imali jako puno uspeha. Pokazali su veliku želju da me angažuju, bili su tri dana u Podgorici i izuzetno korektni u pregovorima, što je na kraju presudilo da potpišem dvogodišnji ugovor. Ambicije su da budemo što konkurentniji u Bundesligi, a da istovremeno unapredimo rad sa mladim igračima. Sa mnogo entuzijazma pristupam novom poslu i jedva čekam da počnu pripreme,” rekao je Igor Jovović

8 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име