Juta
Twitter/Juta
Košarkaši Juta Džez su poraženi od Filadelfije rezultatom 131:123.

Kada pogledamo sjajnu utakmicu koja je iza nas uglavnom ćemo vidjeti 40 poena i 19 skokova Džoela Embida, ali i isključenje Donovana Mičela.

Donovan Mičel je bio veoma ljut na sudije i smatrao da su košarkaši Juta Džeza oštećeni na ovom meču.

“Teško je da izađemo na teren i da se borimo kada nam otimaju utakmicu. Nikada nisam htio da svalim krivicu na sudije, uvijek smo mi mogli da učinimo više, ali ovo izmiče kontroli”, rekao je košarkaš Juta Džeza – Donovan Mičel.

Sličan komentar je imao i Rudi Gober.

“Kada moje saigrače fauliraju triput u nizu se ne svira, kada Konli krene na ulaz i protivnički igrači ga skidaju sa obruča ispred sudija, to se ne svira. Na drugojtw strani, sviraju se nepostojeći faulovi. Mislim da je to nepoštovanje košarke, ali i Jute Džez. Nadam se da će opet pogledati utakmicu kada dođu kući. Ja ću sigurno, ali se nadam da će ih biti sramota”, smatra Rudi Gober.

3 KOMENTARI

  1. Ovaj Gober je prevara vijeka. Placen suvim zlatom da sjedi u svili i kadifi 225 miliona zato sto navodno igra opasnu odbranu. Skoro svaki put ga i Jokic i Embid istresu iz gaca, do te mjere da cak trener izbjegava da ga stavlja da ih cuva, valjda od blama

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име