Karmelo
Twitter/Karmelo
Karmelo Entoni kaže da nije bilo lako, ali da je prihvatio ulogu igrača koji ulazi sa klupe pred svoju 18. NBA sezonu u kojoj će igrati za Portland Trejlblejzerse.

„To je ono što je potrebno ovom timu. Nije pitanje da li bi trebalo da budem starter ili ne, mislim da to niko ne bi dovodio u pitanje. Ja definitivno ne bih, ali to je najbolje za ovu ekipu i najbolje za sve koji su uključeni“, rekao je Karmelo.

Ranije tokom nedelje trener Teri Stots saopštio je da će startnih pet na početku sezone biti Lilard-Mekolum-Kovington-Džons Džunior-Nurkić.

„Morao sam da progutam tu gorku pilulu. Morao sam da budem iskren i otvoren sa svima u timu, sa Dejmom i Si-Džejem takođe. Vodili smo mnogo razgovora prije potpisivanja ugovora i radije bih ulazio sa klupe ovdje gdje poznajem tim i gdje me igrači i dalje poštuju iz drugačije perspektive. Stavili su mi do znanja da ću i dalje biti veliki dio onoga što se događa sa ovim timom“. – rekao je Karmelo.

Nakon godinu dana van NBA lige, Entoni je u novembru 2019. godine potpisao za Blejzerse i na 58 utakmica prosječno bilježio 15,4 poena i 6,3 skoka.

„Morao sam da budem iskren i sa sobom, novo je to za mene. Probao sam u Hjustonu, sedam-osam puta sam ulazio sa klupe. Teško je to čuti, igra se mojim ponosom i jeste mi uticalo na ego, ali morao sam duboko da udahnem i da donesem odluku. Funkcionisaće“, zaključuje Karmelo.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име