POSLJEDNJI OPROŠTAJ OD DEKIJA: Ker, Pačulija i brojni košarkaški velikani došli na sahranu Milojeviću

Dejan Milojević, sahranjen je danas na Novom bežanijskom groblju u Beogradu, a stručni štab Voriorsa na čelu sa trenerom Stivom Kerom i gruzijskim centrom Zazom Pačulijom su i pored brojnih obaveza i dalekog puta, došli da još jednom odaju počast legendarnom treneru.

Milojević je preminuo 17. januara u Solt Lejk sitiju od posljedica srčanog udara. Posljednji angažman imao je kao pomoćni trener Golden Stejt voriorsa.

Veliki uticaj imao je na igru i razvoj karijere velikih svjetskih igrača među kojima prednjači Nikola Jokić, a 2022. godine je sa “ratnicima” stigao i do šampionskog prstena u NBA ligi.

Prije Golden Stejta kao trener je sa klupe predvodio Budućnost i Megu, a imao je upečatljivu igračku karijeru braneći boje Beovuka, FMP-a, Budućnosti, Galatasaraja i Partizana u kome je nastupao u dva navrata.

Redovi za izjavljivanje saučešća porodici bili su kilometarski, a među njima bili su i brojni velikani svjetske i evropske košarke poput Stiva Kera, Zaze Pačulije, Željka Obradovića, Vladimira Radmanovića, Saše Pavlovića

Postavi odgovor