Meridianbet: Kevin Punter

Mnogi košarkaši se tokom karijere bore sa depresijom. Takav je i doskorašnji košarkaš Crvene zvezde, Kevin Panter koji je gotovo napuštio košarku.

Presudan uticaj da nastavi da se bavi ovim sportom imala je njegova majka.

Nije baš da me je ubijedila, ali mi je na neki način rekla da moram da razmislim o odluci još jednom. Prolazio sam kroz mnogo negativnih stvari u životu i stvarno sam razmišljao o tome da odustanem. Mislio sam: “Možda ovo nije za mene, prestaću da igram”. Rekao sam joj: “Završio sam s košarkom”.

Ali, ipak nakon razgovora sa majkom, Panter je promijenio odluku.

Zvala me je i rekla da ako želim da odustanem da će me ona 100% podržati. Ali, nije željela da razmišljam emotivno. Željela je da sve sagledam lijepo i da dobro promislim prije nego što napravim neku ishitrenu odluku.

Kevin želi da svojoj majci kroz Evroligu pokaže da nije pogriješio kada je donio odluku da nastavi da igra.

Osvajao sam titlule tokom cijele karijere, ali neki ljudi misle da je drugačije jer nijesam to uspio na evroligaškom nivou. Ovo mi je peta godina, druga kako igram Evroligu i ide mi prilično dobro. Samo želim da nastavim da radim, osvajao sam već titule, želim da se to nastavi – zaključio je Panter.

3 KOMENTARA

  1. Da si batalio, Zvezda bi sada imala ovogodišnji trofej KUPA u svojoj vitrini. Čovjek od 30 godina, na 11 sekundi prije kraja na 4 razlike za svoj tim, i loptom u posjedu, pravi faul prilikom izvodjenja auta njegovog tima!!!!???

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име