KK Partizan Ostoja Mijailović
Twitter/Mijailović

Od 26. aprila ove godine,Partizan je pod zabranom registrovanja pojačanja, a nije naveden razlog ovakve odluke.

Smatramo da je BAT pustio ovu odluku greškom, zbog čega smo im se obratili pismenim putem. Do sada je kroz reprograme isplaćeno oko 2.700.000 evra. Preuzeti dug ka Dušku Vujoševiću bio je 400.000 evra. Danas se on plaća kroz rate. Preostali dug se plaća kroz rate i reprogram od oko 80.000 evra. Plaćeno je i više novca no što je predviđeno po sporazumu potpisanim sa BAT i našim bivšim trenerom, te smatram da se radi o nesporazumu” rekao je Mijailović, a potom dodao:

“Namjera nas koji danas vodimo klub je da se plati svakome sve što mu pripada, iako te obaveze nismo mi pravili, niti trofeje koje plaćamo današnjim novcem prisvajamo kao ličnu zaslugu. Danas se Partizan bez obzira na situaciju u kojoj živimo, vješto bori sa obavezama, jako teško, ali se bori,“ izjavio je predsednik kluba  Ostoja Mijailović .

 Pojavio se podatak da je  zbog nepoštovanja termina plaćanja duga Dušku Vujoševiću, BAT izrekao Partizanu novčanu kaznu od oko 30.000 eura.

 Trenutno rukovodstvo Partizana još plaća određena dugovanja iz ranijeg perioda, a jedno od njih je prema Aleksi Mariću i ako vec deceniju ne nosi crno-beli dres.

11 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име