kuruc
Rodions Kuruc je u problemima od kada je stigao u Partizan.

Početkom sezone Kuruc je imao problem sa koronavirusom, a kada je uspio da se oporavi u potpunosti, uslijedila je adaptacija na sistem Željka Obradovića koja nije nimalo laka, po njegovim rečima.

“Još ne razumem do kraja šta trener želi od mene na terenu. Dešavaju se situacije kada pričamo na treninzima, ali i dalje ne razumem sve što hoće. Nadam se da hoću jednog dana uspeti. Čuo sam da je to njegov metod rada, da želi da edukuje igrače kako bi znali u svakom trenutku šta bi trebalo da rade na terenu”, rekao je Kuruc.

“Mogu da igram jaku odbranu, da pogađam šuteve, da stvaram akcije za saigrače, da se borim ispod koša, da kradem lopte. Mogu sve. Samo mi je jasnija uloga koju imam u reprezentaciji nego u timu”,

“Prošla godina je za mene bila psihiloški jako teška, ali sada sam u dobrim rukama. Nadam se da će sve biti u redu, kao što bi trebalo da bude. Ovde je košarka drugačija. Više se igra poziciono, više se kombinuje, imamo preko 100 timskih akcija. Nisam se još navikao na evropsku košarku”, rekao je Kuruc.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име