Lazić
Twitter/Lazić
Kapiten Zvezde, Branko Lazić, kaže da ekipu čeka naporan rad na pripremama i da će biti potrebno vrijeme da se ekipa uigra nakon velikog broja promjena igrača.

Košarkaši Crvene zvezda nastavljaju sa uvodnim pripremama i aktivnostima pred početak nove sezone. Ekipa je nakon dvodnevnih testiranja nastavila sa radom u hali “Aleksandar Nikolić” od srijede, a timu se u narednim danima priključuju Nikola Ivanović i Ostin Holins kada ekipa kreće sa treninzima.

U sadašnjem sastavu od prošle sezone nema: Lojda, Voldena, Nnoka, Jagodića Kuridže, Hola, Rita, Radanova, O Brajanta, Ročestija, Terija, Koloma, Simanića..

“Očekuje nas naporan rad u narednom periodu. Nemamo baš previše vremena jer do početka nove sezone, imamo nešto više od mjesec dana, što znači da moramo da maksimalno da iskoristimo taj period, svaki trening, svaku prijateljsku utakmicu. Doživjeli smo mnogo promjena i biće nam potrebno vrijeme da se uigramo kao tim, i da budemo spremni za novu sezonu koja će na svom početku biti vrlo komplikovana i zbog rasporeda po kome u prvih 7 kola Evrolige igramo čak 5 utakmica na gostujućem terenu. Na nama je da radimo vrijedno u narednom periodu i da budemo spremni za prvu takmičarsku utakmicu” rekao je kapiten Crvene zvezde Branko Lazić.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име