Lebron
Izvor: Twitter
Utakmicu između Los Anđeles Lejkersa i Detroit Pistonsa obilježio je incident početkom treće dionice između Lebron Džejmsa i Ajzea Stjuarta.

Epilog je bio takav da je Stjuart dobio dva meča suspenzije, dok je košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron kažnjen sa jednom utakmicom neigranja zbog sukoba i nesportskog ponašanja.

Razgovarao sam sa ljudima iz lige povodom tog incidenta. Željeli su da čuju moju stranu priče. Rekao sam im šta sam imao, a oni su uradili ono što su morali.

Sve se dogodilo oko linije za slobodna bacanja. Njegov lakat je bio visoko, ako pogledate video, vidjećete da me je izbacio iz balansa. Njegov lakat je podigao moju ruku, a ja sam pokušao da se zadržim. Kada sam zamahnuo, i on je izgubio ravnotežu i osjetio sam da sam ga zakačio po licu. Otišao sam da mu se izvinim, ali vidjeli ste šta se dogodilo. Definitivno je bilo slučajno – poručio je ‘Kralj‘.

Na kraju je istakao da nakon incidenta nije razgovarao sa Stjuartom i da smatra da nije zaslužio kažnu koja mu je izrečena.

Nisam mislio da zbog toga zaslužujem suspenziju. Za isključivanje mi je bilo jasno. Ali mislim da suspenzija nije opravdana – zaključio je Džejms.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име