Lejkersi
Quinn Cook / Twitter
Nema sumnje da će Los Anđeles Lejkersi i u narednoj sezoni biti prvi favoriti da odbrane NBA titulu. U prilog tome govori još jedno pojačanje koje je doveo tim iz “grada anđela”.

Naime, Jezeraši su potpisali ugovor sa novim-starim košarkašem Kvinom Kukom. Ovaj vrlo zahvalni plejmejker je na kraju sezone postao slobodan igrač nakon isteka saradnje upravo sa Lejkersima.

Ali kako ni on, a ni aktuelni NBA šampioni nisu imali bolje alternative riješili su da obnove brak. Iako su ga Lejkersi otpustili, nedavno je Lebron Džejms govorio koliko mu je žao zbog toga i da bi volio Kuka da ponovo vidi u ekipi.

Naravno da su čelnici Lejkersa odmah poslušali prvu zvijezdu ekipe i vratili bivšeg košarkaša Golden Stejta u svoje redove.

Očekuje se da Kuk ove sezone ima ulogu kao i prošle kada je ulazio sa klupe i uspjesima Lejkersa doprinosio sa 5,1 poenom, 1,2 skoka i 1,1 aistencijom po utakmici za tačno 11,5 minuta na terenu.

Dovođenjem Kuka Lejkersi su kompletirali ekipu za narednu sezonu gdje sada imaju 19 košarkaša, pa je jasno da će nekoga morati i da otpuste, ali je jasno da je skopljena ekipa od 15 igrača koja će iznijeti sezonu plus još dvojica na dvosmjernim ugovorima…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име