Lokomotiva
Aba liga/Maksimović
Lokomotiva iz Krasnodara angažovala Branka Maksimovića i Jovana Beadera.

Stručni štab Lokomotive Kubanj koju čekaju ključne borbe za plaman u plej-of Evrokupa, jači je za dva trenera, Branka Makismovića i Jovana Beadera, koji su imenovani za pomoćnike Jevgenija Pašutina.

“Januarska kriza primorala nas je da ojačamo trenerski kadar glavnog tima. Nadam se da će dolaskom dvojice iskusnih specijalista Lokomotiva ozbiljno poboljšati igru poslije pauze zbog utakmica nacionalnih timova”, izjavio je Andrej Vediščev, predsjednik Lokomotive.

Maksimović koji ima trenersku karijeru dugu 25 godina, poslednjih sezona bio je prvi trener FMP, zemunske Mladosti, Vršca i slovačke Handlove. Bio je asistent u Radničkom kada su Kragujevčani bilježili najbolje rezultate. Takođe, u Crvenoj zvezdi, beogradskom Radničkom, Vojvodini.

Maksimović je takođe radio u mlađim reprezentativnim kategorijamama u vrijeme kada su dres sa nacionalnim grbom nosili Nikola Peković, Boban Marjanović, Miroslav Raduljica, Miloš Teodosić.

Jovan Beader ima pozamašno iskustvo rada u Rusiji. Bio je trener Rajazana, a zatim član stručnog štaba Nižnjeg Novgoroda, turskog Banvita, Kuvajta, te glavni trener Heliosa i mlađih selekcija Primorske.

18 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име