Marinović
Aba liga/Marinović
Trener košarkaša Borca Marko Marinović smatra da je čačanski tim u predstojećoj sezoni sposoban da napravi korak više u odnosu na prethodnu.

Ovo je novi tim Borca. Smatram da smo sposobni da napravimo korak više u odnosu na prethodnu sezonu. Prošle sezone smo se borili za opstanak, ali ove godine želimo nešto malo više. A to znači barem nekoliko pobjeda više nego prije“, rekao je Marinović

Borac će odigrati sjutra boriti protiv Igokee.

“Igokea je veliki favorit na svom parketu. Ima odličnu ekipu, ali to nije ništa novo. Tim trenera Dragana Bajića godinama se nalazi u samom vrhu ABA lige. Nema sumnje, domaćin ima ogromnu prednost u Laktašima, ali mi ne namjeravamo da se predamo“, istakao je Marinović.

On je dao najveći značaj navijačima.

“Prošle godine bili smo lišeni pomoći navijača, ali vjerujem da ćemo ove sezone u dvorani kraj Morave ostvariti nekoliko pobjeda više, baš zahvaljujući njima“, zaključio je Marinović.

Ekipu Borca će u predstojećoj sezoni na parketu predvoditi kapiten Uroš Čarapić, a pored njega i Djordje V. Ćurčić, Hanter Hejl, Ilija Djoković, Duda Sanadze, Radovan Djoković, Lautaro Lopez, Bojan Tomašević, Marko Pecarski, Ivan Marinković, Aleksa Novaković, Sava Lešić, Nemanja Todorović i Stefan Janković.