Marko Marinović kaže da za njegovu ekipu ništa još nije gotovo.

Trener košarkaškog kluba Borac iz Čačka, poslije pobjede nad ekipom FMP-a rezultatom 83:76, izjavio je da za njih još ništa nije završeno, imaju još tri utakmice do kraja ABA lige.

Ekipa Borca je napravila veliki korak ka opstanku i regionalnom takmičenju.

“Važna pobjeda za nas. Kao što sam već rekao, svaki trijumf u Jadranskoj ligi je veliki kao kuća. Uspjeli smo da slavimo sa sedam razlike za eventualni međusobni skor, ako dođe do toga. Još uvijek nismo ništa završili, imamo još tri utakmice do kraja lige. Odlično smo počeli, a mislim da ćemo tako i da završimo. Čestitao bih momcima na požrtvovanoj utakmici. Bilo je tu naravno nekih mana, ali volio bih da se dešava nama, kao nekim ekipama, da igramo loše, a da na kraju ipak pobijedimo” – kazao je Marinović.

Ekipa Borca sada ima učinak 7-16 i drži osmo mjesto na tabeli.

“Ove godine smo dosta stresa pretrpjeli, izgbili smo mnogo utakmica u posljednjim sekundama, tako da je ovo jedna dobra inicijalna kapisla za nastavak i predstojeće borbe. Čestitao bih FMP-u na fer i korektnoj utakmici i poželio bih mu sreću u nastavku, pa da probamo i mi i oni da opstanemo u ABA takmičenju i tako održimo srpsku košarku sa pet ekipa u Jadranskoj ligi” – zaključuje Marko Marinović.