Markus Pajdž
Meridianbet: Marcus Paige
Markus Pejdž će biti treću sezonu u crno bijelom dresu. Nije karakteristično za Američke košarkaše da u evropskim klubovima provode više sezona i da se bukvalno odomaće, ali to je normalna pojava u Partizanu.

Znam da nije tipično za Amerikanca da ostane u jednom klubu više sezona. Uvijek sam gledao koja je najbolja opcija za mene i moju porodicu, a Partizan definitivno to jeste. Osjećam se prijatno ovde. Zavolio sam ovo mjesto i ljude i srećan sam što ostajem – rekao je Markus Pejdž.

Zbog korona virusa, crno bijeli su bazični dio priprema obavljali u Vrnjačkoj Banji, a usled novih, pozitivnih slučajeva u košarkaškim timovima, odlučili su da otkažu učešće na prijateljskom turniru u Sarajevu.

Lijepo mjesto sa divnim ljudima. Partizan ima mnogo navijača ovdje koji nam pružaju podršku. Odlazak iz grada nam je omogućio da se fokusiramo na trening i brže porastemo kao tim – kazao je Markus Pejdž i osvrnuo se na ambicije i ciljeve za novu sezonu:

Većina igrača je ostala od prošle sezone. Mislim da treba da očekujemo velike stvari. Uvjeren sam da opet možemo da budemo na vrhu tabele i borimo se za trofeje – zaključio je Markus Pejdž.

4 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име