Marta : Odlučila sam da završim karijeru

1
10
marta
izvor twitter

 Marta Ćargaj proslavljena španska košarkašica odlučila je da završi profesionalnu karijeru košarkašice.

Želim da vas obavjestim da sam odlučila da završim karijeru profesionalne košarkašice“, napisala je 30-godišnjakinja na društvenim mrežama, istakavši da joj je košarka dala mnogo.

„Prije nekoliko mjeseci sam odlučila da se udaljim od terena privremeno. Bilo mi je potrebno da sagledam stvari iz druge perspektive. Dozvolila sam sebi da razmišljam, živim i shvatim sebe. Košarka mi je dala mnogo. Ali nije zlato sve što sija. Izvan vrata se čini da je sve idealno, ali sa druge strane je velika žrva, fizički i psihički sve je izuzetno teško. Želim da zahvalim svima koji su me podržavali tokom karijere. Bez vas moji snovi ne bi postali stvarnost“.

 U Đironi je počela svoju karijeru zatim je igrala za Avenidu, Finiks, USK Prag, Dinamo Kursk, a povratkom u Đironu je zatvorila krug. Bila je šampion Evrolige, dva puta osvajala prvenstvo Španije, Kup Španije tri puta, i prvak Češke takodje je bila tri puta.

Sa Olimpijskih igara u Riju sa reprezentacijom Španije ima srebro, sa prvenstva Evrope srebro i bronzu sa svjetskih šampionata i tri zlata i bronzu.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име