Matijang
Mangok Matijang / Twitter

Pisalo se tada da je Cedevita Olimpija u borbi sa Partizanom za centra Mangoka Matijanga gdje je odnijela pobjedu. Ubrzo je uslijedila teška povreda sjajnog centra koji je danas dobio i novi ugovor.

Odlučila je Cedevita Olimpija da nakon preloma noge rizikuje sa Matijangom i uvjeri se da li posle povrede može da se vrati na nekadašnji nivo.

Bili su strpljivi u Ljubljani i pustili su australijskog centra, sudanskog porijekla, da se na miru oporavi da bi mu danas dali novi ugovor.

Veliku vjeru imaju u klubu u Matijanga za koga smatraju da će im donijeti mnogo na oba kraja parketa. Pod uslovom da povrati nekadašnju formu, a nije ga bilo na parketu godinu dana, snažni košarkaš bi mogao da predstavlja zaista veliko iznenađenje u narednoj sezoni ABA lige.

– Veoma smo srećni što smo uspjeli sa Matijangom da dogovorimo produžetak saradnje. Žao nam je što ga u prethodnoj sezoni nije bilo na terenu, ali smo uvjereni da će se u punoj snazi prezentovati javnosti i publici u narednoj sezoni. Radujemo se danu kada će konačno predstavljati naš klub na terenu – rekao je sportski direktor kluba, Sani Bećirović.

Naglašeno je da je Cedevita Olimpija sa Matijangom potpisala ugovor samo za narednu sezonu, odnosno do juna 2022. godine.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име