Vasilije Micić efes
Izvor: Facebook

Vasilije Micić imao je fenomenalnu sezonu iza sebe, srpski reprezentativac je bio MVP Evrolige koju je osvojio sa Anadolu Efesom, a sada je govorio o ponudama drugih timova tokom ljeta.

Srpski košarkaš riješio je da i ove godine brani boje turskog velikana.

Kako Micić navodi bilo je puno ponuda ovog ljeta što iz Evrope, što iz NBA ige.

Međutim on je u razgovoru za “24sedam” obrazložio razlog ostanka u ekipi Efesa.

– Ovog ljeta sam veoma rano primio ponudu CSKA, neočekivano rano, u junu, dok sam bio u reprezentaciji. Bila je sjajna ponuda, bio sam srećan što se interesuju za mene, CSKA je uvijek bio, i još je, veliki tim, jedan od najboljih. Ja sam u to vrijeme razgovarao sa Miškom o NBA i bilo je nekih 90 procenata jasnog ugovora iz NBA, ne 100 odsto zbog nekih detalja – rekao je Micić.

Osvrnuo se i na situaciju u Oklahomi koja za njega nije bila povoljna.

– Naravno, nisam očekivao obećane minute, ali neku ulogu u Oklahomi. Kada sam shvatio da još nije sigurna, jer su imali mjesec i po do drafta, bilo mi je predugo da čekam, pogotovo jer sam imao ponudu CSKA – dodao je MVP Evrolige.

Kako kaže u takvoj situaciji riješio se da prednost pored svih timova da klubu u kome je odigrao najbolju sezonu u karijeri.

– Razgovarao sam i sa Efesom, rekao im da imam ozbiljnu ponudu iz Moskve i želio sam da im dam prednost, da je izjednače ili mi ponude nešto slično. Bio sam srećan jer su razumjeli moju želju da ostanem i ponudili su mi uslove koje sam ja želio. Osjetio sam da ne treba da čekam, da je to-to – zaključio je Micić.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име