Micića
Twitter/Efes

Vasilije Micić, novi MVP Evrolige, emotivno je reagovao nakon što je saznao da je osvojio nagradu.

Efes je u dogovoru sa Evroligom organizovao sastanak, na kojem je trebalo da košarkaši slučaju o mjerama i protokolima za Fajnal for turnir u Kelnu, puštena je video poruka.

Najprije se Miciću obratila rođena sestra Nina, koja mu je saopštila da je postao MVP, a potom je ukratko govorio i njegov otac.

– Ćao Vaso, vjerujem da si iznenađen što me vidiš, ali željela sam da napravim video i kažem ti da si MVP Evrolige. Ja sam najponosnija sestra, znam da nas majka sada gleda i da se smije. Znaš koliko sam ponosna svaki dan, danas možda malo više. Koliko su ljudi koji te vole ponosni na tebe. Svi znamo koliko si truda uložio, koliko odricanja, koliko smo svi pokušali najbolje što smo mogli da budemo uz tebe. Žao mi je što nisam danas tu, ali jedva čekam da te vidim, zagrlim i srećno do finala – rekla je Nina Micić.

A, potom je otac Dragan poručio sledeće:

– Vaso, čestitam ti na osvajanju nagrade najkorisniji igrač Evrolige. Za sve što si dosad uradio u košarci, ovo ti je nagrada.

Vasa se borio sa emocijama iako je bilo poprilično teško, a nagradu mu je uručio lično Đordi Bartomeu, prvi čovjek Evrolige.

– Iskreno, nisam ovo očekivao. Znam da su pominjali moje ime, kao i Mirotićevo, ali očekivao sam da će on osvojiti nagradu. Jako sam srećan i hvala vam – poručio je Vasilije Micić.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име