Vasilije Micić efes
Izvor: Facebook

Vasilije Micić ima sezonu iz snova. Srpski košarkaški reprezentativac je postao prvak Evrope sa Anadolu Efesom, a proglašen je i za MVP sezone, kao i na Fajnal-foru Evrolige.

O odlasku Micića u NBA se odavno priča, a sada je sve dobilo svojevrsnu potvrdu. O tome je pričao generalni menadžer Efesa, Alper Jilmaz.

Ali ne samo o Miciću, već i o Šejnu Larkinu.

-Želimo da ih zadržimo, ali u situaciji u kojoj je odlazak u NBA postao tako jednostavan, ne znam kako možemo da spriječimo tako uspješne i dokazane igrače da nas napuste. Imaju želju da igraju u NBA i to u potpunosti zaslužuju. Ne znam da li će da odu u slučaju dobre ponude, ali znam da su srećni u našem klubu.

Ja ne mogu ništa da uradim ukoliko se odluče za NBA, ali mislim da igračima koji su nam toliko pomogli sada mi moramo da pomognemo da ostvare svoje snove. Naravno, izazovno će biti pronaći im zamjene, ali jasno je da ne želimo da idu. Ukoliko to ipak urade, daćemo sve od sebe – objasnio je Jilmaz.

Micić se najviše povezuje sa Oklahoma Sitijem, dok se Larkin već oprobao u najkvalitetnijoj ligi svijeta, noseći dresove Dalasa, Njujorka, Bruklina i Bostona.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име