Micov
foto: Twitter
Vladimir Micov ove sezone i ove godine ima velike ambicije i svjestan je sebe. Vratio se u redove Budućnost Voli i nada se kako će njegova ekipa stići daleko u ovom takmičenju.

“Imam mnogo iskustva. Znam svoje godine, ali se i dalje osjećam zaista odlično fizički i psihički. Došao sam u Budućnost da pokušam da osvojim što više trofeja. Spreman sam za novu aventuru.” rekao je Micov

Micov je od 2005. do 2009. nosio dres podgoričkog kluba i osvojio je pet trofeja.

Povratak u Podgoricu nakon devet godina od odlaska iz Budućnosti je bilo veoma emotivan za mene. Dvorana koju sam dobro poznavao je bila puna, i bilo je sjajno vidjeti Budućnost na vrhunskom nivou. Prije meča su mi ukazali čast, bilo je zaista emotivno za mene”, rekao je on i dodao:

“Prvi put sam napustio sam svoj dom u Beogradu da bih otišao u Crnu Goru. Sve u svemu, mislim da je to bila najbolja odluka koju sam mogao da donesem, da napustim dom i počnem da igram na međunarodnoj sceni. To je bio veliki korak naprijed u mojoj karijeri. iz sezone u sezonu sam bio sve bolji i tako sam stigao do igranja u Evroligi.”

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име