Pavićević
Izvor: Twitter
Mihailo Pavićević iznio je svoja očekivanja uoči današnjeg meča sa Splitom u Baru.

Košarkaši Mornara doživjeli su sedam poraza iz osam mečeva ABA lige, što znači da imaju samo jednu upisanu pobjedu.

„Ne bih dramatizovao situaciju. Mi jesmo tu gdje jesmo, u donjem dijelu tabele, a sada gledamo da se korak po korak vratimo na pravi put. Split je lijepa prilika da napravimo korak naprijed, ali svakako, duelu koji slijedi ne bih dodjeljivao prefiks biti ili ne biti, jer ima još mnogo utakmica do kraja sezone“, rekao je trener Mornara Mihailo Pavićević, pa nastavio:

„Imali smo naporno putovanje po Evropi, koje je sigurno ostavilo traga na igračima. Poraženi smo od Leidena, Cedevita Olimpije, Iraklisa, a nije nam usvojena ni žalba poslije meča u Solunu. Ekipa je sigurno umorna, ali vremena za odmor nema jer nas očekuje veoma bitna utakmica. Split je ekipa sastavljena uglavnom od domaćih igrača. Znaju da igraju, razumiju se, znaju principe naše škole košarke i to se vidi u svakoj utakmici. Međutim, sa dobrim pristupom koji smo imali u Solunu protiv Iraklisa, vjerujem da možemo da stignemo do važnih bodova.”

Ekipa Mornara ima problema sa sastavom, ali ne gube pozitivan stav.

“Luis neće igrati zbog povrede, kao ni centar Rakočević, koji je nažalost imao smrtni slučaj u porodici. Od ostalih igrača, očekujem da pruže maksimum, moramo da zbijemo redove, da se borimo od prvog do posljednjeg minuta, ako želimo, a želimo da ostvarimo pobjedu protiv Splita.”

Utakmica je na programu od 17:00 časova.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име