Mihailo Pavićević: Split je bio bolji i zasluženo su pobijedili

Trener košarkaša Mornara iz Bara, Mihailo Pavićević, svjestan je trenutnih dometa svoje ekipe nakon poraza od košarkaša Splita.

Košarkaši Mornara poraženi su od košarkaša Splita u okviru 22. kola regionalne ABA lige rezultatom 76:67, a trener košarkaša iz Bara jasno je stavio do znanja da je svjestan kako im ovaj poraz nije najgore što je moglo da im se desi.

“Nema kuknjave, dobro je jedino da smo izgubili manjom razlikom nego što smo dobili u Baru”, rekao je Pavićević i dodao:

“Split je bio bolji, zasluženo je pobijedio i čestitam mu. Vidjelo se od prvog minuta da ima više energije od nas, narodski rečeno – više su željeli trijumf”, izjavio je trener barana.

“Nema Gordića, falio je i Mihailović, koji je ostao u hotelu zbog stomačnih problema. Miković ima povredu ramena, Mozli je želio da igra večeras, iako nije spreman”.

“Teško je igrati bez plejmejkera, pokušavamo da nađemo novi način, ali treba vrijeme i za to. Mladi Živanović je “zelen”, biće dobrih i loših utakmica, imamo strpljenja za njega”, dodao je Mihailo Pavićević.

Splitski novinari je zanimao odgovor trenera Mornara na pitanje ko će pobijediti u sjutrašnjoj utakmici između Hajduka i Dinama koja se igra sjutra na stadionu Poljud u Splitu.

“Biće 2:0 za Hajduk”, rekao je Mihailo Pavićević i dodao:

“Žao mi je što ne mogu da ostanem da gledam utakmicu, imam nekih neodložnih obaveza. Možda dođem na finale Kupa protiv Rijeke”, zaključio je trener košarkaša Mornara.

Postavi odgovor