Mijailović
Twitter/Mijailović
Predsjednik Partizana, Ostoja Mijailović, u razgovoru sa Mozzartsport-om se dohvatio goruće teme – Vlada Šćepanovića.

Za komentar cijele situacije Mozzartsport je upitao predsjednika kluba, Ostoju Mijailovića, kakva je situacija u klubu, te da li Vlado Šćepanović ostaje trener?

“Znam da je danas glavna tema trener. Ali, sa druge strane, treba i njega razumjeti. Ne sumnjam da je ušao sa velikom željom da Partizan bude najbolji. Ali Partizanova javnost od nas očekuje više od ovoga što imamo danas. Da ne pravimo kompromise bilo kakve vrste”, rekao je Mijailović.

Na pitanje, šta to konkretnije znači, šta to znači za trenera?

“Ako vam budem rekao bilo šta više, ovog momenta on više neće biti trener. Očekivanja nisu na nivou kluba… Izvucite sami zaključke”.

Kada je upitan hoće li biti promena u igračkom kadru, odlazaka, dolazaka, odgovorio je:

“Ako budemo mijenjali trenera, onda će to raditi on.” – izjavio je Mijailović.

Dakle, navijači mogu da očekuju promjene?

“Navijači mogu da očekuju da ćemo donijeti odluke koje su u interesu Partizana”, zaključio je predsjednik Partizana.

2 KOMENTARI

  1. Sacekace jos jednu ili dvije utakmice i smijenice Scepanovica..on jeste pocetnik i ne moze da vidi tim kao prvi trener,ali ima tu mnogo vecih problema od njega,jednostavno nije stvoren izvor prihoda za ovu sezonu,sve je krpljaza bez strategije,ide se na to da se pokusa sa manje izdataka a da se osvoji nesto,to tako nece ici…

  2. Igraci ne primaju platu,duguju se pare jos od prosle sezone,nece da igraju…to se vidi najbolje u odbrani,nisu u stavu,slabo se gradi kos,losa i spora rotacija….dovoljno je da jedan ili dvojica nece da igraju na parketu i to je kraj..napad samo prangijaju trojke i nabijanje statistike….nema ovo veze sa Scepom,koji je realno zelen za ovako nesto

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име