Mijailović o problemu Partizana

Partizanova sezona bila je veoma loša. Mijenjani su treneri, a nije bilo trofeja. Zbog toga je predsjednik Ostoja Mijailović najavio novine.

Za početak, prvi čovjek košarkaške sekcije kluba iz Humske najavio je angažovanje trenera. Spekuliše se čak i sa imenom Željka Obradovića.

-Primarna stvar je pronalaženje kvalitetnog trenera, pa će on i sportski direktor da prave ekipu, u kojoj ćemo imati velike ambicije i pokušati da ostvarimo ono što smo uradili prije dvije sezone. Veoma smo blizu da nađemo novog trenera. Iskreno o imenima ne mogu ništa da vam kažem u ovom trenutku – rekao je Mijailović za 24sedam, uz osvrt na sezonu za nama.

-Posle teške i sumorne sezone, a prije toga smo imali izuzetno uspješnu, svesni smo u kakvoj situaciji se nalazimo. Nije da nas je probudila, ali nas je natjerala da razmišljamo dodatno i da radimo dan i noć da napravimo sledeću sezonu drugačiju i bolju.

Cjelokupna armija naših navijača, kojoj pripadamo i mi, svi smo nervozni i nezadovoljni prethodnom sezonom. Ali isto tako smo svjesni da je sezona prije ove bila izuzetno uspješna. Jako je bilo teško da je ponovimo, jer su se vukli neki repovi, poništeni su nam rezultati koje smo ostvarili zasluženo na parketu, ali to je sve iza nas, i okrećemo se budućnosti – zaključio je Mijailović.

Postavi odgovor