Mijović
Twitter/Mijović
Petar Mijović i košarkaši Budućnost Volija obavili su testiranja i imaju tri pozitivna člana ali izlaze na parket da igraju protiv Cedevita Olimpije.

“Sigurno da je ovo jedna teška situacija za nas nakon svega što se izdešavalo u poslednja 24 sata vezano za situaciju oko koronavirusa u timu. Prebrojavamo se na poslednjem treningu pred put za Ljubljanu, tako da naredni meč u ABA ligi čekamo sa velikim problemima u rosteru. Pokušaćemo da to nadoknadimo dodatnom motivacijom kada govorimo o igračima koji su tu i da jakom odgovornošću pokušamo da nadomjestimo izostanak bitnih igrača iz našeg tima”, rekao je Petar Mijović.

“Očekuje nas izuzetno težak zadatak jer igramo protiv izuzetno dobre ekipe, pokrivene na svim pozicijama. Nema dobrog momenta za pojavljivanje virusa u timu, a ovaj, u situaciji kad imamo vrlo važne mečeve u zgusnutom rasporedu je baš težak. Daćemo sve od sebe i pokušaćemo da ispravimo neke greške koje smo imali u prethodnim mečevima. U Sloveniju sigurno ne idemo turistički, nego idemo da uradimo sve što je do nas i da meč sa Cedevita Olimpijom pokušamo da odigramo najbolje moguće i dođemo u situaciju da pobijedimo“, zaključio je Mijović.

Utakmica između Cedevita Olimpije i Budućnost Volija igra se u nedelju sa početkom u 19 časova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име