Miler
Twitter/Miler
Legendarni košarkaš Redži Miler, treći najbolji trojkaš u istoriji NBA lige i član Kuće slavnih, uključio se u polemiku ko je najveći igrač ikada – Majkl Džordan ili Lebron Džejms.

Nekadašnji sjajni šuter Indijane i reprezentacije Sjedinjenih Država igrao je protiv obojice.

“Ne znam šta Lebron može da učini da pretekne Džordana. Ono što je Majkl postigao je fenomenalno. Teško je upoređivati ​​različite ere, različita pravila i različite igrače. Ali obojica mogu da pretenduju na zvanje najvećeg, zaista mogu, imaju pravo,“ rekao je Miler i dodao:

„Majkl će uvijek imati žestoke obožavaoce i ja sam jedan od njih. Igrao sam protiv te crne mačke, bio sam sa njim na parketu. Igrao sam i protiv Lebrona u njegovoj debitantskoj godini, čak i tada sam znao da će biti veliki.“

Pedesetpetogodišnji Miler cijelu karijeru (1987-2005) proveo je u Indijani, a sa selekcijom SAD ima zlatne medalje sa svjetskog prvenstva 1994. i Olimpijskih igara 1996.

2 KOMENTARI

  1. Ne znam,ali za mene je Dzordan pa 10 mjesta prazno..
    Tada se bas igrala ona prava kosarka ,a ovo danas je izgubilo svaki smisao…

  2. Le Bron jeste dobar igrac,jedino da je neko toliko ogranicen pa da kaze da nije,ali kada njemu igra i tok meca zavisi od igraca iz tima to nije dobro…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име