Milojević
KK Budućnost Voli/Milojević
Dejan Milojević je potpisao ugovor na dvije ipo godine, sa klauzulom, da poslije svake godine u slučaju da stigne ponuda iz NBA lige može da napusti Podgoricu.

„Imali smo razgovora u prethodnim godinama, sada su se ambicije poklopile i došlo je do dogovora. Daću sve od sebe, kao i uvijek u životu da ostvarim ciljeve, kako u rezultatskom smislu, tako i u smislu razvoja mladih igrača. Dobro poznajem ekipu, sa mnogim igračima sam imao priliku da radim, a Podgoricu iskreno doživljavam kao drugu kuću. Daću sve od sebe, a za šta će to biti dovoljno, vidjećemo u periodu koji slijedi“, naglasio je Dejan Milojević i nastavio:

„Uživao sam u Megi. Bio mi je veliki izazov da radim sa mladim igračima. Vjerujte mi da ne bih prihvatio ponudu Budućnosti, da mi nije veliki izazov da radim sa mladim i izuzetno talentovanim momcima koje Budućnost ima u sastavu. Zbog toga nisam ni prihvatao prethodne ponude. Svaki igrač u periodu koji slijedi mora da zna da će šansu morati da zasluži.”

“Moj cilj je bio da odem u Ameriku, to se nije ostvarilo zbog koronavirusa, stigla je ponuda Budućnosti i ja sam je prihvatio. Hvala čelnicima kluba što su mi izašli u susret i što su prihvatili klauzulu da mogu da odem u NBA ako stigne adekvatna ponuda. Međutim, sada sam maksimalno fokusiran na obaveze koje me očekuje u Budućnosti i Podgorici. Jedva čekam da počnem sa radom i utakmicama“.

Na pitanje da li će biti promjena u sastavu tima, Milojević je rekao:

„Vidjećemo u narednih nekoliko dana. Treba mi malo vremena da se upoznam sa ekipom. Jedna je stvar gledati tim, a druga je raditi sa igračima u timu. Nemamo mnogo vremena, ali ne bježimo od angažovanja pojačanja. Pomagaće mi u radu Srđan Flajs, koji je bio u stručnom štabu mog kuma Aleksandra Džikića, koji je ostvario fenomenalne rezultate u Podgorici. Srđan je odmah pristao da mi pomogne, a u sastavu stručnog štaba neće biti drugih promjena. Ono što je bitno je da svi funkcionišemo kao tim, od igrača, preko stručnog štaba, do čelnika kluba“. – rekao je Milojević.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име