Mornar
Mornar
Poslije dvadesetodnevne pauze, Mornar iz Bara danas nastavlja takmičenje u ABA ligi.

U okviru 19. kola, u petak, 26. februara, od 18 časova, u svojoj dvorani “Topolica”, dočekuju slovenačku Krku iz Novog Mesta.

Mornar sa Slovencima imaju izrazito pozitivan skor.

U dosadašnjih sedam duela bili su bolji šest puta, a u prvom dijelu sezone, u Novom Mestu, igrači Mornara slavili su sa deset razlike, 84:74.

„Krka je standardan abaligaš, godinama igra u regionalnom takmičenju i ako  vratimo film, podsjetićemo se i da je bila specijalista za sječu favorita.

I ove godine je svima ozbiljan rival i napravila je nekoliko iznenađenja. Ko god ih je iole potcijenio, to je skupo platio. Krka igra svoju igru, bez nekog velikog pritiska, ali na svakoj utakmici njeni igrači daju svoj maksimum. Svjestan sam da nas čeka teška utakmica jer je to iskusana ekipa koja će iskoristiti svaku šansu koja joj se ukaže.

Ukoliko od početka nametnemo svoj ritam i budemo koncentrisani svih 40 minuta, onda, uprkos tome što smo veoma oslabljeni, bez Pulena i Vajtheda, jakih individualaca, naših ponajboljih igrača ove sezone, očekujem  pobjedu. Utakmicu moramo da dobijemo, prije svega, dobrom odbranom, jer u ovoj konstalaciji snaga, naša oštrica u napadu je dosta otupljena. Moraćemo da se prilagodimo na drugačiji stil igre nego na početku i tokom sezone, da pokušamo da iz jake odbrane postižemo i neke lake poene. Nama je svaka utakmica do kraja kao majstorica, jednostavno, nemamo pravo na kiks“, kaže trener Pavićević.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име