tuži
Meridianbet: KK Mornar
KK Mornar je ogorčen zbog odluke da Cedevita Olimpija uđe u Evrokup, umjesto kluba iz Bara. Mornar i Cedevita Olimpija imali su isti krajnji rezultat – 13 pobjeda i 8 poraza.

Trebalo je još da se odigra poslednje kolo ABA lige i time bi se odlučilo ko je na kom mjestu. Međutim, to se nije desilo i ABA liga i Evrokup su odlučili da Cedevita Olimpija bude pozvana u Evrokup.

To je Mornar navelo da odluči da tuži ABA ligu, kao i Evroligu.

Predsjednik Mornara – Đorđije Pavićević je rekao da spremaju advokatski tim koji će tužiti ABA ligu, kao i Evroligu, i tražiće da im vrate sav uloženi novac za sezonu 2019/2020, a kako kaže ta suma novca nije mala.

Pitanje je koga štiti ABA liga? i koga bi trebalo da štiti? Klub koji je jedini, uz Real Madrid, isplatio sve ugovorne obaveze igračima ( KK Mornar ) ili klub koji nakon pandemije korona virusa nije imao 5 igrača na spisku već je raspustio sve. ( Cedevita Olimpija )

Iako su doživjeli nepravdu od strane ABA lige, KK Mornar neće odustati od takmičenja naredne sezone, već će ih ovaj nesportski potez samo ojačati i planiraju se takmičiti i naredne sezone još jači i bolji, kako bi dokazali da se samo sportskim potezima može doći do sportskih visina.

Ostaje da vidimo šta će biti sa Mornarom, da li će tužiti, i kakav će ishod imati najavljena tužba ABA ligi i Evroligi.

10 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име