AVRAMOVIĆ EMOTIVNO: Borba za Borišu; Sve vas volim, mislim ne ja sam, svi mi…

1
5
avramović
Izvor: FIBA

Košarkaši Srbije pobjedom protiv Kanade ostvarili su plasman u finale Mundobasketa, a Aleksa Avramović emotivno je doživio ovu pobjedu.

“Znamo koliko je važan, opet nam je poslao poruku, dali smo poslednji atom snage, znali smo koliko je jedna fantastična ekipa, oni imaju All-Star igrače, najbolji igrači svijeta dolaze iz Kanade. Ali, mi smo pokazali šta je borba za naš grb, šta je borba za našu zemlju, šta je borba za Borišu, šta je borba za naše porodice, naše prijatelje, kumove, drugove, braću, sestru. To smo pokazali danas.” rekao je Aleksa Avramović.

Emotivno je legendarni Avramović nastavio: ” Niko nije umoran. Poslednji atom snage smo dali za ovu pobjedu i imamo još toga da damo. Izvinite što sam ovako emotivan svi znaju šta nas je zadesilo u utakmici sa Sudanom, jedna bezazlena situacije je umalo bila tragična.”

“Svi smo se skupili prije tri dana kada je Boriša poslao tu poruku. To je bio jedan nitro za sve nas i ima… ima još gasa u nama.” kroz suze je rekao Aleksa.

Srbija na početku Mundobasketa nije bila ni blizu mjesta favorita, ali je lako pomutila planove velikim reprezentacijama koje su slovile za favorite.

“Mi smo uvijek Srbija, sa kojim god timom da igramo. Ovo je najboljih 12 momaka koje je selektor izabrao i u ovom trenutku je najbolje što imamo. Ko nije došao iz raznih razloga nama je žao, a mi smo se borili i za njih i za sve naraštaje koji će tek doći.” zaključio je Avramović koji je na legendaran način danas ukrao loptu Šaiju i unio euforiju u cijelu ekipu.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име