Meridianbet: Miško Ražnatović

Miško Ražnatović, najuticajniji košarkaški agent u Evropi, govorio je o svojim igračima.

Ražnatović je pričao o Vasilisu Spanulisu, Nikoli Jokiću, Luki Dončiću, Nemanji Nedoviću, Olimpijakosu, Panatinaikosu i Željku Obradoviću.

Krenuo je sa transferom Spanulisa 2010. godine iz Panatinaikosa u Olimpijakos.

Nema sumnje da je to priča koja je najviše ostala u sjećanju. To je toliko komplikovan i težak posao da bih mogao da napišem čitavu knjigu – kazao je Ražnatović.

Panatinaikos se ove sezone pojačao Nedovićem i Vajtom.

Očigledno je da je Panathinaikos, sa nižim budžetom, morao da potpiše igrače sa perspektivom ili one koji imaju vrijednost, ali loše sezone iza sebe. To važi za Nedovića i Vajta i siguran sam da će se oporaviti u Atini i pokazati da nijesu zaboravili da igraju košarku.

Ko je novi Nikola Jokić?

Na je Ražnatović rekao: Uvijek izbjegavam da pričam i hvalim mlade igrače. Mislim da znam ko bi mogao biti nešto posebno, ali ne želim to da kažem. Takođe vjerujem da je Nikola jedinstven.

Riječi hvale agent ima i o Janisu Adetokumbu, Jokiću i Luki Dončiću u NBA ligi.

Oni su trenutno među prvih 10 u NBA ligi. Evropska košarka mora da bude ponosna na to. Posebno što su mladi i njihovi trenuci tek dolaze.

Trenutno, jedno od vodećih pitanja svakako je gdje će karijeru nastaviti Željko Obradović.

Obradovićev novi tim? Teško je reći. Кoliko znam, on će se odmarati ove sezone, a naredna godina je jako daleko, pa je teško predvidjeti – rekao je Miodrag Miško Ražnatović.

3 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име