NBA
Twitter: NBA
NBA liga i jedan od najvećih svjetskih prodavaca sportske robe Dekatlon potvrdili su višegodišnje komercijalno partnerstvo.

Francuska kompanija postaje zvanični korisnik NBA licence širom Afrike, Azije, Evrope, Bliskog istoka, srednje i južne Amerike.

Ovim se označava prvo partnerstvo Dekatlona sa jednom sjevernoameričkom sportskom ligom. Partnerstvo će odlikovati posvijećeni brendirani asortiman donjeg veša, aksesoara i obuće sa oznakama timova i takmičenja, koje Dekatlon dizajnira i prodaje pod svojim košarkaškim brendom Tarmak.

Kolekcija će se ekskluzivno prodavati u više od 1.200 Dekatlon prodavnica širom svijeta, kao i online preko “decathlon.com”. Proizvodi će moći da se naruče počev od marta 2021. godine prije predstavljanja u prodavnicama u aprilu 2021. 

“Još od pokretanja Tarmaka prije četiri godine, naš san je bio da sarađujemo sa NBA, najvećom košarkaškom ligom na svijetu”, rekao je prvi čovjek Tarmaka Damijen Dezite i dodao:

“Zajednički cilj nam je da razvijamo košarku širom svijeta, zato je prirodno da sarađujemo kako bismo to ostvarili”.

Direktor NBA za globalna partnerstva Stiv Grifits objasnio je koliko je važna saradnja Dekatlona i najjače košarkaške lige svijeta.

“Srećni smo što smo postali partneri sa Dekatlonom, liderom u maloprodaji sportske robe sa globalnim prisustvom. Kroz ovo partnerstvo, ljubitelji NBA lige i košarkaši širom svijeta imaće pristup uzbudljivoj i inovativnoj paleti robe koja će im pomoći da uđu u igru”.

16 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име