NBA sledeće godine i u Abu Dabiju!

2
5
NBA
Twitter/NBA

Dvije utakmice predsezone NBA lige biće odigrane u oktobru mjesecu 2022. godine u Abu Dabiju.

To će biti prvi meč NBA lige na bliskom istoku, a naknadno će biti poznato mjesto i tačan datum održavanja mečeva u glavnom gradu Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Time je sklopljeno višegodišnje partnerstvo koje su zaključili Sekretarijat za turizam i kulturu Abu Dabija i Američka nacionalna košarkaška asociacija.

– Današnja objava dodatno demonstrira poziciju Emirata kao vrhunskog domaćina za globalni sport i za privlačenje najvećih talenata. S obzirom na to da je Abu Dabi posvećen da se dalje razvoja kao dinamična globalna destinacija, priključivanje NBA našem impresivnom cjelogodišnjm portfoliju sportskih i zabavnih događaja, samo jača poziciju glavnog grada UAE kao izvanrednog sportskog centra. Radujemo se što će NBA igrati integralnu ulogu u razvoju mladih talenata i zdravih stilova života na osnovnom nivou – što je u osnovi strategije UAE – koja posebno naglašava osnaživanje mladih i izgradnju održive budućnosti za naciju i buduće generacije – izjavio je predsjednik Sekretarijata, Mohamed Kalifa Al Mubarak.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име