Srijeda, 4 Avgusta, 2021

NBA

Sem Deker se vratio u NBA, potpisuje za Toronto Reptorse

Sem Deker potpisuje ugovor sa Toronto Reptorsima nakon dvogodišnje odiseje u Evropi, prenosi novinar ESPN-a Adrijan Vojnarovski.

Blejk Grifin produžio ugovor sa Bruklin Netsima

Bruklin Netsi su produžili saradnju sa krilni centrom, Blejk Grifinom, na još jednu godinu, prenosi novinar ESPN-a Adrijan Vojnarovski preko Tvitera.

Peti Mils prelazi u Bruklin Netse

Peti Mils se dogovorio sa Bruklin Netsima na 12 miliona dolara za dvije sezone, prenosi dobro obaviješteni novinar ESPN-a Adrijan Vojnarovski.

Džok Lendejl potpisao za San Antonio Sparse

Australijski centar Džok Lendejl potpisao je dvogodišnji ugovor sa ekipom iz Teksasa, objavio je dobro obaviješteni Šams Čaranija.

Kris Pol produžio ugovor sa Sansima, 120 miliona za četiri godine

Plejmejker Finiks Sansa, Kris Pol, produžio je ugovor sa ekipom iz Arizone na još četiri godine po kojima će zarađivati 30 miliona po sezoni.

Kaningem prvi pik NBA drafta!

Krajem jula ove godine održan je NBA draft, gdje je kao prvi pik izabran Kejd Kaningem, od strane Detroit Pistonsa. Međutim, osim ogromnog...

Bjelica potpisao ugovor sa Golden Stejtom

Ovo košarkaško ljeto je zaista “vrelo”! Posle mnogo spekulacija, pa čak i pisanja da ga želi Partizan, Nemanja Bjelica je donio odluku da ostane...

Evan Furnije pojačao Njujork Nikse

Slobodan agent, Evan Furnije, dogovorio je saradnju sa Njujork Niksima po kojoj će za četiri godine zaraditi 78 miliona dolara, prenosi Adrijan Vojnarovski.

Bobi Portis ostaje u Milvokiju, potpisao dvogodišnji ugovor

Bobi Portis je postao jedan od najdražih košarkaša među navijačima šampiona NBA lige, a sa Milvokijem je potpisao novi, dvogodišnji ugovor.

Frenk Nilikina postaje slobodan agent

Njujork Niksi neće produžiti saradnju sa Frenkom Nilikinom jer su imali rok do nedelje da "pokupe" opciju iz ugovora što nisu učinili.

NAJNOVIJE VIJESTI