Bitadze
Goga Bitadze i Greg Foster / Twitter

Tim iz Indijane već nekoliko utakmica ne funkcioniše baš najbolje i tenzije su sve veće, što je pokazao novi sukob na relaciji Goge Bitadzea i Grega Fostera.

Gruzijski košarkaš i pomoćni trener Pejsera su u noći za nama imali oštar verbalni sukob koji je zahvaljujući ostalim ljudima na klupi Indijane i igračima spriječen da preraste i u fizički obračun.

Bitadze, inače nekadašnji MVP ABA lige je dobio kritiku zbog zalaganja u odbrani i puštanja protivnika da zakuca praktično bez ikakvog otopra da bi u narednom napadu postigao trojku prilikom koje je pogledao ka Fosteru i poručio mu “j**eno sjedi dolje”.

Naravno da tako nešto nije moglo da prođe bez posledica pa su na narednom tajm-autu pale teške riječi što je potvrdio i glavni trener Indijane, Nejt Bjorkgren.

– Frustrira nas situacija u kojoj se nalazimo. Dosta toga se dešava i dodatno nam komplikuje i ovako izazovnu sezonu. Mnogo je tenzije i ovakve stvari se dešavaju. Pričao sam sa obojicom posle onoga što se desilo. Planiram da s njima obavim nove razgovore.

Pokušao je trener Indijane da malo spusti tenziju pa je stao u odbranu Bitadzea i Fostera.

– Pokušaću da saznam od obojice tačno šta je sve rečeno, odakle je krenulo… Gledajte, obojica se mnogo trude, takmičari su u duši i žele najbolje za tim – rekao je trener Indijane.

Upravo od Bjorkgrena i potiče sva tenzija o kojoj se toliko priča. Uprava uopšte nije zadovoljna rezultatima i učinkom od 30 pobjeda i 35 poraza što je dovoljno samo za deveto mjesto na Istoku.

Zamjera se puno i Bjorkgrenu na lošoj komunikaciji sa igračima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име