NOVICKI PO PRIJEMU U KUĆU SLAVNIH: Ovo je vrhunac moje karijere (VIDEO)

0
2
Dirk Novicki Dalas
photo: twitter/mavs

Najbolji igrač u istoriji Dalasa i reprezentacije Njemačke, Dirk Novicki, postao je novi član Kuće slavih u Springfildu.

Dirk Novicki je cijelu svoju karijeru proveo u Dalas Maveriksima. Draftovan je 1998. godine i sve do 2019. bio je simbol franšize iz Teksasa.

Tokom svoje karijere čak 14. puta bio je na Ol-staru, 2007. godine bio je MVP, a 2011. godine sa Dalasom je osvojio šampionski prsten.

”Ništa više ne postoji u mojoj košarkaškoj karijeri. Kuća slavnih je vrh planine i ovo završava prvu fazu mog života.” počeo je Novicki.

”Bila je to nevjerovatna vožnja. Kada sam prvi put stigao u Dalas, nijesam znao kako će se to odigrati. Nijesam bio siguran da li sam dovoljno dobar i da li mogu da uspijem u ovoj ligi. Bili smo sve bolji kao tim i pojedinačno. Mark Kjuban je kupovinom tima u mojoj drugoj godini mnogo pomogao. Bio mi je veliki navijač i postao je dobar prijatelj. Postao sam dio zajednice, dobijao sam podršku. Nevjerovatan je osjećaj da sam mogao da budem tamo tokom cijele karijere i da uvijek predstavljam Dalas.” zaključio je Dirk.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име