ERON GORDON: Jokić je pio po šest piva dnevno, svi se pitamo kako je moguće da je opet najbolji (VIDEO)

Saigrači Nikole Jokića Eron Gordon i Majkl Porter Džunior govorili su o kvalitetima srpskog igrača, koji ponovo dominira NBA parketima.

Majkl Porter Džunior je ugostio Gordona u svom podkastu gdje je odao priznanje lideru Denver Nagetsa i dvostrukom MVP-ju NBA lige.

Popularni ‘Džoker’ je prethodne sezone doni prvu titulu u istorji timu iz Kolorada, proglašen je najboljim igračem finalne serije.

”Jokić je veliki lider. Uvijek je tačan, svakog dana. Trenira svakog jutra, odigra utakmicu, pa poslije meča ide u teretanu i tako svaki dan. Kad imate dvostrukog MVP-a i najkorisnijeg igrača NBA finala koji je tako skroman i nesebičan, to vam je kao dar sa neba. Ako on to može, onda mogu i drugi da dijele loptu. On je zvijer.” rekao je Gordon.

Uprkos svemu, Jokić nastavlja da napreduje, a ta činjenica fascinira Portera Džuniora.

”On je jedinstven. Kada ga gledate iz noći u noć, on je najbolji igrač kojeg sam ikad vidio. Ranije je bio dobar, ali nije bio toliko zainteresovan. Rastao je iz godine u godinu, čak i poslije MVP sezone. Kako je moguće da postaneš bolji od MVP prošle godine? On je to uspio pa je bio dvostruki uzastopni. Bolji je i ove godine, a osvojili smo prsten prethodne. Pričao sam sa njim ,rekao mi je da je u Srbiji pio po šest piva dnevno. Vjerovatno nije dirnuo loptu, kako je moguće da je opet najbolji, to je ludo.” istakao je on.

Postavi odgovor