HERISON VIND: Jokić se ne druži sa NBA elitom i zbog toga je manje interesantan

Američki novinar Herison Vind pokušao je da objasni odnos medija u SAD sa Nikolom Jokićem i zapitao se zbog čega nije interesantan navijačima.

Herison Vind, američki novinar, iznio je zanimljiv stav o odnosu NBA lige, novinara i navijača prema Nikoli Jokiću.

”Možda stoga što se ESPN godinama ponaša kao da Nagetsi ne postoje, čak i kada je Jokić osvojio dvije vezane titule za MVP igrača. Izložen je stalnim predrasudama zbog izgleda, kao i uverenju da ne postoji način na koji bi takav neatletičan tip mogao biti iznad percepcije koja o njemu postoji.”

Jokić nije prijatelj sa NBA elitom. Svoje treninge ne objavljuje na društvenim mrežama. Ne daje intervjue, jer nije opsjednut njima niti svojim imenom na naslovnicama. Ne snima reklame. Ne učestvuje u podkastima. Nema medijsku kuću. Ne brine ga njegovo nasleđe. Međutim, ako ne držite do navedenih stvari u 2023. medijski partneri NBA lige neće vam dopustiti da budete zaštitno lice njihovog takmičenja. To je razlog.” naveo je Vind, koji je inače veliki navijač Denvera.

Denver Lejkersi Jokić
photo: twitter/camisa_23

U dodatnoj analizi, Herison se osvrnuo i na Nikolin igrački stav.

‘Stalo mu je samo do pobjede. Morate gledati Jokića na terenu da biste shvatili koliko je dobar. Iako je u posljednjih nekoliko sezona ostvario istorijske brojke, mnogi će ih komentatori nazvati – prevarom. Logično je stoga da Jokić ne daje intervjue nacionalnim medijima, koji svrate u Denver jednom godišnje. Ono zapravo ima posebnost karaktera, ali to mnoge ljuti.” zaključio je on.

7 Komentara

  Dovoljno je on popularan i bez te nazovi elite.

  Odgovori

  On ima svoj svijet

  Odgovori

  Jokic je totalno opusten lik

  Odgovori

  Nije on iz te price jednostavno..

  Odgovori

  Pa bas zbog toga mi je interesantniji od svih njih zajedno. A za njih tamo, bolje sto nije.. sto im manje privlaci paznju, njemu bolje

  Odgovori

  Jokic je u nekom svom svijetu. Njega samo zanima kosarka i konji.

  Odgovori

  Jokic je zvijezda i bez toga

  Odgovori

Postavi odgovor