Bogdanović
Twitter: Bogdanović
Bogdan Bogdanović, koji je juče bio već viđen u Milvoki Bakse, najvjerovatnije neće potpisati za tim iz Milvokija.

Kako javljaju NBA insajderi, Bogdanović je odbio da odradi opciju “sign and trade”, s kojom bi potpisao ugovor sa Sakramentom, pa onda prešao u redove Milvokija.

Srpski košarkaš najvjerovatnije nije mogao da se dogovori sa čelnicima tima iz Kalifornije, oko novog ugovora čime je cijela stvar oko trejda u Milvoki, kako sada stvari stoje propala.

Srpskog reprezentativca sada najvjerovatnije čeka opcija “ograničeno slobodnog igrača”, što znači da izlazi na tržište, i ako se nađe zainteresovana ekipa i ponudi mu ugovor, kingsi će imati 48 sati da poravnaju ugovor, u suprotnom Bogdan će preći u drugu ekipu.

Nema sumnje da će ovom odlukom postati jedan od traženijih igrača u ovom prelaznom roku NBA lige, koji startuje od 20 novembra.

3 KOMENTARI

  1. Ne može potpisivati sign and trade dok ne prođe rok za predaju ponuda od svih 30 ekipa. Do tada igrač na stolu ima ponudu 1 godinu, rookie plaća plus 25%. Može prihvatiti ili neprihvatiti taj deal nakon što završi aukcija a ne bude boljih ponuda. Naravno da je odbio ponudu jer je manja od ugovora koji nije prihvatio prošli put u pregovorima.

  2. Uh, kako bi bilo dobro da zavrsi sada u Denveru. Ne znam da li bi Nagetsi mogli da izvedu takav sign and trade jer nesto sumnjam da je iko zainteresovan da uzme ugovor Gerija Herisa. Ali, Bogdan bi u Denveru bio odlican I tacno ono sto im treba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име