obradović
Željko Obradović – trener košarkaša Partizana rekao je u razgovoru za magazin “Trener” da je neophodno da se ovaj klub vrati na mjesto na kojem je bio u prošlosti

“Radimo i na edukaciji igrača. Na prvom treningu sam im rekao: ‘Momci, vi ste obukli dres Partizana i to nemojte da zaboravite. Vi ste igrači Partizana i na terenu i van. Šta god da bude prva vest biće da je igrač Partizana uradio to i to'”, kazao je Obradović.

“Vizija Partizana je jednostavna, a to je da se vrati ono što je Partizan bio godinama. Znači, da se daje šansa mladim igračima, da klub bude mesto na kom su odnosi izvanredni i da su svi kao porodica, čak i kada je teško da budemo svi zajedno.

Cilj je da Partizan ponovo bude takav ,da vratimo na nivo na kom će svi prepoznati ono što sam pričao, da se igrači bore do poslednjeg atoma snage i da to i navijači prepoznaju. Moja želja je da se svako ko uđe u “Arenu” oseti prijatno, da se protivnički igrači ne osećaju ugroženim, na to ću obraćati pažnju. Hoćemo što bolji rezultat, šta je to tačno, videćemo kako sezona bude odmicala”, rekao je Obradović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име