obradović
Od kada je najtrofejniji evropski trener Željko Obradović napustio Fenerbahče i odlučio da napravi pauzu u trenerskoj karijeri, prošlo je već godinu dana.

Došlo je vrijeme za veliki povratak, samo je pitanje koji klub će izabrati i koju će ekipu voditi naredne sezone.

”Ideja je da se vratim, samo da vidim da li će neko da se sjeti da postoji trener Željko Obradović. Desile su se neke privatne stvari, kovid, ali odmorio sam se, napunio sam baterije. Meni je važno da to bude vezano za motivaciju. Motiv znači da ste predani, a ako niste predani i spremni da radite, onda bolje ne ulaziti u priču”, objašnjava Obradović.

”Pojavile su se informacije, pričao sam sa klubovima. Partizan je klub koji volim, gdje sam počeo, tu sam proveo najljepše godine. Tu sam stekao mnogobrojne prijatelje…

Ljudi će uvjek pričati, a ja sam rekao da ću odluku o tome gdje ću nastaviti da radim donijeti krajem juna, u dogovoru sa porodicom i nekim ljudima do čijeg mišljenja mi je stalo.

Nikakve pregovore nisam vodio ni sa kim. Imam čovjeka koji mi vodi pregovore, on mi donese informaciju o klubu, i ja posle toga sjednem sa ljudima. Ako sam uspio da procijenim da mi je interesantno, sjednem i pričam sa ljudima. Ako ne, onda ne pričam, jednostavno ne želim da oduzimam vrijeme ljudima”, zaključio je Obradović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име