obradović

Dolaskom Željka Obradovića u Partizan došlo je i do brojnih promjena, koje se prije svega tiču sastava ekipe.

Brojna pojačanja su se ređala, o nekima se i dalje spekuliše, ali izgleda da tu nije kraj jačanju tima.

Naime, kako saznajemo, Željko je izrazio želju da se u Partizan vrati i legendarni Duško Vujošević, koji je sa crno-bijelima bilježio istorijske uspjehe.

Podsjetimo, Duško Vujošević završio je saradnju sa klubom Kluž, posle dvije godine provedene u Rumuniji.

Njihov ugovor je istekao, a nisu uspjeli da se dogovore oko nastavka saradnje, pa je ostalo otvoreno pitanje gdje će iskusni stručnjak nastaviti svoju trenersku karijeru.

Nema sumnje da bi se navijači oduševili ovakvim tandemom, a Obradovićev plan je da se Vujoševiću dodijeli savjetodavna uloga i da bude fokusiran na rad sa mladim igračima koji će se priključivati prvom timu.

Osim toga, čak se spekuliše i da bi Obradović mogao da napusti Partizan i ode u Fenerbahče, ukoliko se njegov predlog odbije.

Podsjetimo, nedavno se i Vujošević oglasio o dolasku Obradovića i istakao da je izuzetno srećan zbog njegovog povratka.

– Partizanu nije mogla da se desi bolja stvar. Ja se kao partizanovac radujem što je Željko Obradović, kao najveće trenersko ime, došao. Iznenadio me je taj njegov rizičan potez, da na svoje breme stavi težak teret, da rizikuje svoj rejting – rekao je nedavno Vujošević.

Prije samo nekoliko dana internetom je kružila fotografija na kojoj se vide Vujošević i Obradović, a da li će se Željkova želja ispuniti – ostaje da vidimo.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име