Željko Obradović
Trener Partizana Željko Obradović govorio je za Sport Klub pred odlazak na turnir u Opatiju gdje će odmjeriti snage sa Cibonom u prvom meču.

Sve normalno. Uradili smo stvari koje smo mislili da uradimo. Na žalost, neki igrači nisu bili u stanju da treniraju, neki su se priključili malo kasnije. Najvažnije je da smo održavali ritam treninga onako kako smo i zamislili. Intezitet treninga je bio na visokom nivou. Prijateljske utakmice su provjera svega onoga što se radilo na pripremama i tu će se najbolje vidjeti šta bi trebalo u narednom periodu da popravimo i koje su stvari na kojima treba da insistiramo.“ – rekao je Obradović za SK.

Kada je riječ o samom turniru, Željko želi da vidi šta može očekivati od svih igrača.

„Igramo se 14 igrača, probaćemo da uključimo sve i da vidimo šta možemo da očekujemo od njih.“

Na pitanje o povezivanjima sa 1991. godinom Željko kaže:

Mislim da treba da razmišljamo o narednoj sezoni i da se ne vraćamo previše u prošlost. Ovo je novi tim, ja sam novi trener, sve ovo je apsolutno novo i za njih i za mene. Treba nam dosta vremena da bismo shvatili koji je pravi put. Sve ostalo je manje važno. Ljudi će se uvijek sjećati nekih stvari, imaju pravo na to, ali mi koji smo unutra moramo da vodimo računa o ovome što je sadašnjost i budućnost koja je ispred nas.“ – rekao je Obradović.

O očekivanjima pred narednu sezonu kaže da su velika.

„Rekao sam već da su naše ambicije najviše. Nećemo odustati od toga ali smo apsolutno svjesni šta nas očekuje u toku sezone, kakvi protivnici i upravo u tome je suština – da iskoristimo period koji je ispred nas za prijateljske utakmice i za treninge. Sezona je veoma duga i trebaće mnogo truda i napora da se uloži ako želimo da stignemo do ciljeva koji su ispred nas.“ – zaključio je Obradović.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име