Obradović
Twitter/Obradović
Trener Crvene zvezde, Saša Obradović, bio je veoma zadovoljan nakon velike pobjede na Baskonijom, prve u Evroligi ove sezone.

Ovo je posebna pobjeda za mene, kao trofej. Prva za mene u ovom takmičenju, nažalost bez navijača. Igramo za njih, tako da je ovo tužno. U prvom dijelu odigrali smo vrlo jaku odbranu. Jedini problem je bio napadački skok. Izdominirali smo u svim segmentima gotovo svih 40 minuta.” – rekao je Obradović

Ipak, Obradović je imao i jednu zamjerku za svoje igrače.
Ja sam uvijek za to da ono što dogovorimo moramo da ispunimo. Zbog davanja šuta Geidraitisu bio sam nezadovoljan, ali sa ovakvom pobjedom ne mogu biti nezadovoljan.”

Drugačije smo ušli u utakmicu. U Istanbulu smo igrali nestrpljivo i tada obično bivaš kažnjen protiv velikih ekipa. To je bila posledica nedostatka jakih utakmica u pripremnom periodu. Sada, nadam se da ćemo na primjeru ove utakmice vidjeti kako treba da se igra.” – izjavio je trener Zvezde.

Već iduće nedelje Zvezdu očekuje veoma težak raspored. U Evroligi Zvezda dočekuje Žalgiris a onda gostuje Asvelu.

Zbog toga je bitno da imamo svakog uključenog igrača. Napadamo svakog, ali treba i da sačuvano energiju, da rasporedimo minute. Videćemo kada bude (Ročesti) došao. S obzirom da smo već sarađivali, privatno je odnos ostao dobar. Za njega nema problema što se sistema tiče, on to razumije. Nešto može, a nešto ne može. – zaključio je Obradović

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име