Obradović
KKCZ: Obradović
Trener košarkaša Crvene zvezde, Saša Obradović, svjestan je izazova koji njegov tim očekuje protiv Bajern Minehena.

“Oni nisu igrali domaće prvenstvo, spremaju se za Evroligu, što je jedan dobar razlog da se opravdaju ti dobri rezultati. Imamo veliko poštovanje prema radu i Trinkijerija, koji je ostavio pečat ovdje. Znaju šta rade, imaju i glavu i rep, igraju čvrsto. Sigurno će biti teška utakmica za nas. Gledajući težak raspored pred nama, više ćemo učiti iz utakmica nego iz treninga”, rekao je Obradović.

“Ekipa koja je po mom skromnom mišljenju pokazala najviše u Evroligi do sada. Igraju zaista dobro. Izgubili su na jedan šut od Armanija, ostale dobili. Odlična ekipa, odlično vođena, jasna je ideja šta se radi na terenu, znaju se uloge, lideri, želje. Igraju dobru timsku košarku, ali imamo i mi naše adute, prednosti i šanse u odnosu na njih. Moramo da odgovorimo na isti način, Zato je cilj pokriti tamo gdje smo slabiji, i napasti gdje smo jači”, istakao je Marko Simonović.

“Roster im je sjajan, Lučić je odličan , Rejnolds sa kojim sam igrao u Zenitu, izuzetan napadač. Igrači koji generalno nisu prestari, ali imaju ogromno iskustvo, znaju svoje uloge”. – zaključio je Simonović.

2 KOMENTARI

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име